Inför adventstiden

Nov 29

Inför adventstiden

”Gud har skickat bud om en öppen dörr till omvändelse i Johannes döparen. Men han var endast en förelöpare till den stora frälsningens dag som anlände i Jesus. I Jesus har dörren öppnats så att vi kan ta emot rättfärdighet och läkedom genom hans lidande. Det var han som brann i Guds vredes heta ugn för alla våra överträdelser. Han krossades av tyngden av alla våra synder så att vi kan bli hela. Han är den Son som Gud inte visade barmhärtighet, även fast han trofast tjänade Gud, så att vi som har varit otrogna kan tas upp som söner genom hans blod.”

– Ian Duguid

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 62 010 bad guys.